RE­CEP ME­BET
Ob­ruk Ba­ra­jı kı­yı­sın­da ya­pı­mı sü­ren Do­dur­ga Be­yi Sos­yal Te­sis­le­ri ve Me­si­re Ala­nı’nda ça­lış­ma­lar de­vam edi­yor.
Ye­rel tu­rizm fa­ali­yet­le­ri­nin de göz­de­le­ri ara­sın­da yer al­ma­sı he­def­le­nen pro­jey­le il­gi­li açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Do­dur­ga Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Ay­dın, Or­man Ge­nel Mü­dür­lü­ğü’nden al­dık­la­rı izin­ler doğ­rul­tu­sun­da ha­ya­ta ge­çir­dik­le­ri te­si­si ya­kın­da hiz­me­te sun­ma­yı plan­la­dık­la­rı­nı söy­le­di.
600 bin TL’ye mâl ola­cak te­si­sin ya­pı­mı için geç­ti­ği­miz yıl 150 bin TL kay­nak ay­rıl­dı­ğı­nı an­la­tan Mus­ta­fa Ay­dın, işi üst­le­nen fir­ma ta­ra­fın­dan çev­re dü­zen­le­me­si ve ka­me­ri­ye­le­rin mon­ta­jı­nın ger­çek­leş­ti­ril­di­ği­ni kay­det­ti.

2018 yı­lı için öde­ne­ği 300 bin TL’ye çı­ka­rı­lan te­sis­te res­to­ran, mes­cit, tu­va­let­ler ve alt­ya­pı iş­le­ri­nin ta­mam­lan­dı­ğı­nı be­lir­ten Ay­dın, geç­ti­ği­miz gün­ler­de de te­sis­le­re ula­şı­mı sağ­la­ya­cak yol açıl­dı­ğı­nı ifa­de et­ti.

2019 yı­lı yaz se­zo­nu­na ka­dar ta­mam­lan­ma­sı he­def­le­nen te­sis­ler­de in­ce­le­me­ler­de bu­lu­nan Baş­kan Ay­dın, ça­lış­ma­la­rı ya­kın­dan ta­kip et­ti­ği­ni di­le ge­ti­re­rek, şu bil­gi­le­ri pay­laş­tı:

“Do­dur­ga’nın hem sos­yal ya­şan­tı­sı­na, hem de tu­rizm açı­sın­dan eko­no­mik gir­di­si­ne önem­li kat­kı sağ­la­ya­cak olan te­sis­le­ri önü­müz­de­ki yıl bi­ti­re­rek hiz­me­te sun­ma­yı he­def­li­yo­ruz. Te­sis­ler ta­mam­lan­dı­ğın­da baş­ta Do­dur­ga­lı­lar ve böl­ge hal­kı ol­mak üze­re tüm Ço­rum­lu­la­rın ai­le­le­riy­le bir­lik­te do­ğa ile baş ba­şa hoş­ca va­kit ge­çi­re­bi­le­ce­ği bir me­kan ola­cak. Do­ğal gü­zel­li­ğiy­le mi­sa­fir­le­ri­ni ağır­la­ya­cak olan te­si­si­mi­zin ya­pı­mı­na kat­kı­da bu­lu­nan ve eme­ği ge­çen her­ke­se te­şek­kür edi­yo­ruz.”

Editör: Haber Merkezi