Doğa Koleji öğrencileri, ‘Bu Kış Beni Sen Giydir 3’ sosyal sorumluluk projesi ile Sungurlu ve Mecitözü’ndeki ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerine kışlık giysi hediye etti.


Eğitim hayatını güç şartlarda sürdüren çocuklar için önemli bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçiren Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri, ‘Bu Kış Beni Sen Giydir’ adını verdikleri proje ile bu durumdaki öğrenci kardeşlerine 3. kez yardım eli uzattı. 
Yapılan açıklamaya göre, Doğa Koleji akademik başarıyla yetinmeyip öğrencilerinin yaşadığı ülkeye, topluma duyarlı bireyler olarak yetişmesine de büyük önem veriyor. Bu amaçla sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını teşvik ediyor. Son olarak ‘Bu Kış Beni Sen Giydir 3’ projesini gerçekleştiren Doğa Koleji öğrencileri dar gelirli öğrenci arkadaşınlarına soğuk kış aylarında sıcak bir el uzattı.

 

KENDİ ÇABALARIYLA KIŞLIK GİYSİ BAĞIŞI TOPLADILAR
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Doğa Koleji Çorum Kampüsü ve Türkiye’nin çeşitli illerindeki tüm kampüslerinden öğrenciler, projenin her aşamasını kendileri yöneterek, ihtiyaç sahibi devlet okullarını belirlediler. Ardından öğrencilerin kıyafet bedenlerini tespit ettiler. Okullara astıkları afişler ve sosyal medya aracılığı ile projelerini Türkiye'nin dört bir yanına duyuran öğrencilerin bu anlamlı projelerine duyarsız kalmayan veliler ve sponsor bağlantıları ile proje çığ gibi büyüdü.

Editör: Haber Merkezi