RECEP MEBET
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’ne Orman Mühendisi hemşehrimiz Mahmut Temel atandı.

Antalya, Isparta ve Burdur illerini içine alan bölgedeki doğal alanlar ile milli parklardan sorumlu olan Mahmut Temel, 4 Ağustos 2020 tarihi itibariyle Burdur’daki yeni görevine başladı.

Çorum Sıklık Tabiat Parkı’nın mimarı olan ve daha önce Samsun ve Afyon Bölge Müdürlükleri’nde de idari görevler üstlenen Temel, TİKA bünyesinde Bangladeş’teki Arakan kampları ve Sudan’da başarılı projelere imza atmıştı.
Türkiye’ye geldikten sonra Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki görevine geri dönen Temel, ülkemizin gözde tabiat ve turizm mekânlarını içine alan bölgeye hizmet için kollarını sıvadı.

Tarihi ve turistik değerleriyle ön plana çıkan üç ilin yüzölçümünün yüzde 12’sini içine alan bölgenin sorumluluğunu üstlenen Temel, görev sahasındaki doğal alanlar ile milli parkları ziyaret ederek incelemelerini sürdürüyor.
HAKİMİYET, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Mahmut Temel’i kutlar, yeni görevinde başarılarının devamını diler.