FATİH BATTAR
İşletmeciliğini Meral ve Uğur Irmak çiftinin oğlu Utkucan Irmak’ın yaptığı Aly Gourmet dualarla açıldı.

Ulukavak Mahallesi Garantievler 13. Sokak 3/B adresinde Çorum halkının hizmetine giren  ALY Gourmet Sağlıklı Yaşam ve Organik Gıda Mağazası’nın açılışına AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür ve davetliler katıldı.

Çorum’da ve aslında artık tüm dünyada insanların sağlıklı beslenmek adına bu tarz mağazalara ihtiyaçlarının olduğu için böyle bir girişiminde bulunduklarını belirten işletme sahibi Utkucan Irmak,  “Mağazamızda organik yağlar,sirkeler, ev yapımı reçeller, kuru sebze ve meyve çeşitlerinin yanı sıra doğal lavaş, mantı, makarna, ev yapımı katkısız tarhanalar ve buna benzer birçok doğal katkısız ürün bulunmakta.” dedi

Doğal ve katkısız ürünleri tercih eden ve sağlıklı beslenmeye önem veren tüm Çorum halkını Aly Gourmet’e davet eden Irmak, açılışa özel indirim yaptıklarını sözlerine ekledi. 
Konuşmaların ardından protokol üyeleri işyerini gezerek, ürünler hakkında bilgi aldı.  Açılışa katılanlara çeşitli ikramlar yapldı.