M.BURAK YALÇIN

Düvenci Belediyesi tarafından birlik ve kardeşlik iftarı düzenlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen iftarda belde halkı aynı sofrada iftar açıp, kardeşlik mesajı verdiler.

İftar programına  AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Serap Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, mahalle muhtarları ve belde halkı katıldı.

BAŞKAN YALÇIN’DAN TEŞEKKÜR

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Düvenci Beldesi’nde ikinci defa iftar programı düzenlendiğini belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyeleri ve belde halkına teşekkür etti.

AKAR: DÜVENCİ REKOR KIRACAK

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da 24 Haziran seçimlerinde Düvenci’nin AK Parti’ye tam destek vereceğine inancının tam olduğunu belirterek, Düvenci’nin Çorum’da rekor kıracağını söyledi.

YILDIRIM: ŞER ODAKLARI GÖZÜNÜ TÜRKİYE’YE DİKMİŞ

AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Serap Yıldırım da bütün şer odaklarının Türkiye’ye göz diktiğini vurgulayarak, kadınları, çocuklara daha güzel bir gelecek için kapı kapı gezmeye ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaya davet etti.

KARADAĞ: TÜRKİYE’NİN KOALİSYON DÖNEMLERİNE DÖNMESİNİ İSTİYORLAR

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise Düvenci’nin AK Parti kurulduğu günden itibaren hem belediye seçimlerinde hem de genel seçimlerde hep destek verdiğini ifade ederek, “Belediye başkanımızı da çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Cumhur ittifakının dışındaki partiler yeniden eski sisteme, koalisyon dönemlerine dönmek için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin başından gönderelim de Türkiye batsın, ne olursa olsun hesabındalar. Cumhurbaşkanı büyük bir oranla seçilecek ama parlamentoda farklı çıksın algısındalar. Orada zayıf bırakmak istiyorlar. Böyle bir propaganda yürütüyorlar” diye konuştu.

Muhammed Ceylan’ın yaptığı duanın ardından iftar programı sona erdi.