M.BURAK YALÇIN
Eğitim-Sen Çorum Şubesi, kuruluşunun 24’üncü yıldönümü nedeniyle üyelerine yemek verdi.
Geçtiğimiz Cuma akşamı Yıldız Park’ta düzenlenen yemeğe CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Eğitim-Sen Çorum Şubesi Başkanı Mustafa Gül, KESK’e bağlı sendikaların temsilcileri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.


Programın açış konuşmasını yapan , Eğitim-Sen Çorum Şubesi Başkanı Mustafa Gül, Eğitim-Sen’in yüz yılı aşan örgütlenme geleneği, mücadele birikimi ve kararlılığından aldığı güç ve güvenle aydınlık, özgür, eşit ve barış içinde bir Türkiye için mücadelesini kesintisiz sürdürmeye devam edeceğini belirterek, “Eğitim Sen öylesine güçlü bir mirasın devamıdır ki, yüzlerimiz değişse de, savunduğumuz ilke ve değerler, mücadele azim ve kararlılığımız değişmedi. Aradan yıllar geçse de işyerlerinde, alanlarda, meydanlarda, yaşamın her alanında dostluğu, dayanışmayı ve umudu büyütmeye çalıştık. Çocuklarımıza ve öğrencilerimize verdiğimiz sözden asla vazgeçmedik, onlara onurlu bir gelecek bırakmanın sorumluluğunu omuzlarımızdan düşürmedik” diye konuştu.


Programda emekli olan Semra Özdel, Safi Gökmen, Cavit Eray, Nihat Özüdoğru, Zeki Çam, Hıdır Aygün, Muharrem Yenidünya, Cemal Cangir, Nazif Yaşar ve Edip Akyol isimli sendika üyelerine hediye takdim edildi.
Müzikli eğlencenin ardından program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi