RECEP MEBET
Bekir Aksoy İlkokulu idaresi ve Okul Aile Birliği yönetimi dün Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban’ı makamında ziyaret etti. 
Okul Müdürü Musa Arslan’ın öncülüğündeki ziyarete Okul Aile Birliği Başkanı Recep Mebet ile önceki dönem Başkanı Murat Dilekçi de katıldı.

 

HAYIRLI OLSUN ve BAŞARI DİLEĞİ
Ziyarette konuşan Musa Arslan, Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Okul Aile Birliği Başkanı Recep Mebet de ‘hayırlı olsun’ dileklerini paylaşarak eğitim-öğretimle ilgili temennilerini dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahya Çoban ise eğitim alanındaki beklentileri gerçeğe dönüştürmek için gayretle çalıştıklarını söyledi.

 

‘24 DERSLİKLİ YENİ BİNA İÇİN KOLLARI SIVADIK’
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’yla birlikte adres değişikliği yapan Bekir Aksoy İlkokulu’nun eski binasının yerinde uygulanacak proje hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Çoban, “24 derslikli olması planlanan yeni bina için kolları sıvadık” dedi.
Bekir Aksoy İlkokulu’nun, ikili eğitim sıkıntısından kurtulması için gerekli çalışmaları sürdürdüklerini belirten Çoban, yeni projenin bir an önce hayata geçmesini amaçladıklarını vurguladı.

 

OKULLARA SPOR TESİSİ BAKANLIĞA BİLDİRİLDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 23 Şubat 2019 tarihinde Bekir Aksoy İlkokulu’nda gerçekleşen toplu açılış töreninde spor tesisi ve malzeme desteği ile öğrencilere yönelik Çanakkale gezisi sözü vermişti.

Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, Kasapoğlu’nun ziyareti sonrası Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmelerde Bekir Aksoy İlkokulu dahil 3 okulda yapılması planlanan spor kompleksleri ile ilgili Bakanlığa resmi bildirimde bulunduklarını açıkladı.

Çoban, Gençlik ve Spor Müdürlüğü imkanları ile yapılacak tesislerin söz konusu okullardaki spor alanı ihtiyacına cevap vereceğini ifade etti.