RECEP MEBET

Bekir Aksoy İlkokulu idaresi ve Okul Aile Birliği yönetimi dün Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Musa Arslan’ın öncülüğündeki ziyarete Okul Aile Birliği Başkanı Recep Mebet, Yönetim Kurulu Üyeleri Aynur Öztürk, Hasan Akkaya ve Esra Savaş ile Sınıf Öğretmeni Ercan Dursun ve Rehber Öğretmen Mahmut Alpaslan katıldı.

Öğrenci Temsilcisi Mehmet Kaan Çıplak ile sınıf arkadaşları Mustafa Emin Mebet, Beyza Koç ve Betül Aydemir’in de hazır bulunduğu ziyarette eğitime verdiği destek nedeniyle Belediye Başkanı Zeki Gül’e plaket ve çiçek takdim edildi.

BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Musa Arslan, eğitim-öğretim faaliyetlerine sağladığı katkılar nedeniyle Zeki Gül’e teşekkür etti.

Bekir Aksoy İlkokulu’nun taşınma sürecinin ardından yeni binasında eğitim-öğretime geçtiğini anlatan Okul Aile Birliği Başkanı Recep Mebet ise bahçe düzenlemesi başta olmak üzere bazı ihtiyaçların bulunduğunu ifade etti.

Programda söz alan Mehmet Kaan Çıplak da Bekir Aksoy İlkokulu öğrencilerinin Çorum Belediyesi’nden beklentilerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gül, Bekir Aksoy İlkokulu idaresi, Okul Aile Birliği yönetimi ve öğrencilere nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

CANDAN ve ZAHİR’E DE ZİYARET

Bekir Aksoy İlkokulu idaresi, Okul Aile Birliği yönetimi ve öğrencilerden oluşan heyet, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir’i de ziyaret ettiler.

Taş Bina’daki ziyaretlerini Belediye Başkan Yardımcıları ile sürdüren heyet, eğitim-öğretime gönül veren Candan ve Zahir’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Editör: Haber Merkezi