Göreve geldiği günden beri halkla iç içe olan Belediye Başkanı Zeki Gül, Hürriyet İlkokulu, Çöplü Mahallesi Muhtarlığı ve Namazgah Kur’an Kursunu ziyaret etti. Başkan Gül, ziyaret ettiği yerlerde istek ve talepleri dinledi. 
Hürriyet İlkokulu bahçesinde çocukların sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Gül, çocukların yöresel oyunlarını izledi ve çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra okul Müdürü Mustafa Yıldız ile okul hakkında istişarelerde bulundu. 


Eğitime büyük destek verdiklerini ve önemli eğitim yatırımları yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, “Okullarımıza, kütüphane, laboratuvar, çevre düzenlemesi gibi birçok konuda destek veriyoruz. Kitap okuma programları yaparak gençlerimizi okumaya yönlendiriyoruz. Çocuklarımızın trafik kurallarını öğrenmeleri için trafik eğitim parkları yapıyoruz. Kısacası eğitim gönüllüsü bir belediye olarak eğitime desteğimiz devam edecek” dedi. 
Çorum Belediyesi’nin Hürriyet İlkokulu bahçesine yaptığı parke yardımı ve desteği için Hürriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Yıldız ve Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti. 
Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı’yı da ziyaret eden Başkan Gül, Kılcı ile Çöplü Mahallesi’nde devam eden çalışmaları değerlendirdi. Daha sonra Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Namazgah Kur’an Kursu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Gül, “Çorum’un her sokağında her semtinde belediyemizin bir izi var” dedi.