Belediye Başkanı Zeki Gül esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla hasbihal etmeye devam ediyor. 
Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Ayakkabıcılar Arastası, Kunduzhan Caddesi, Hıdırlık Caddesi ve Hürriyet Sokaklarda faaliyetlerini sürdüren esnafın hatırını soran Başkan Gül, hayırlı, bol kazançlar diledi.
Çorum esnafının ahilik kültüründen hiçbir zaman ayrılmadığının altını çizen Belediye Başkanı Zeki Gül, "Ülkemiz üzerinde oynanan ekonomik oyunları hükümetimiz ve esnafımızla beraber sırt sırta vererek bertaraf ettik. Esnafımız dik durdu. Bizlere her daim yanımızda olduğu mesajını verdi.  Biz de her zaman olduğu gibi esnafımızın derdiyle dertleneceğiz, onların sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Esnafımızla bir olacağız, beraber olacağız ve geleceğe sağlam adımlarla yürüyeceğiz" dedi.

 

KUNDUZHAN MUHTARLIĞINA ZİYARET
Başkan Gül, Kunduzhan Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Kadir Akçal’dan mahallelinin istek ve talepleriyle ilgili bilgi aldı. Muhtar Akçal, Devane Bölgesinde yaşanan dönüşümün, kentleşmenin mahalle sakinlerini memnun ettiğini dile getirdi ve çalışmalar için Başkan Gül'e teşekkür etti.
Kunduzhan Mahallesinde devam eden alt yapı çalışmalarını da inceleyen Başkan Gül, Çorum’da şehirleşme adına önemli bir değişim, dönüşüm yaşanıyor. Mahalle sakinlerimizin, vatandaşlarımızın memnun olduğu değişimin yaşanmasında emeği geçen, samimi gayretini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum. Beraber çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi. 

Editör: Haber Merkezi