Özel Elitpark Hastanesi, İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Dr. Murat Bağlıcakoğlu’nu da kadrosuna katarak, alanında uzman ve seçkin isimlerle hizmet vermeyi sürdürüyor.


Çorum Özel Elitpark Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Akkaş, dahiliye branşının önemini işaret ederek, “Günümüz modern tıbbında bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olarak İç Hastalıkları Birimi (dahiliye) kendi içinde birçok yan dala ayrılmakla beraber erişkin hasta grubunun cerrahi dışı tüm şikayetlerinin direk çözüm merkezi olmaya devam etmektedir. Bu sebeple Çorum'un ihtiyacı olan deneyimli Dahiliye Uzmanı Dr. Murat Bağlıcakoğlu’nu hastanemize kazandırmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.


Uzm. Dr. Murat Bağlıcakoğlu, dahiliye polikliniğinde; hematolojik hastalıklar (kan hastalıkları, kansızlık (anemi), Endokrinolojik hastalıkları (hormon  hastalıkları) kan yağları bozuklukları, gastroenterolojik rahatsızlıklar (sindirim sistemi hastalıkları), onkolojik hastalıkların teşhisi (selin tümörler ve kanser hastalıkları), romatolojik hastalıkların teşhisi (romatizmal hastalıklar), nefrolojik rahatsızlıkların teşhisi (böbrek hastalıkları ve hipertansiyon), şeker hastalığı (diyabet), yüksek tansiyon (hipertansiyon), mide, bağırsak ve karaciğer hastalıkları, üst ve alt solunum yolları ve akciğer hastalıkları, tiroid hastalıkları (guatr  rahatsızlığı), kas-iskelet sistemi hastalıkları, osteoporoz (kemik erimesi) ve romatizmal hastalıklar gibi önemli hastalıkların teşhis ve tedavilerinde hastalara yardımcı  olacak.
 

MURAT BAĞLICAKOĞLU KİMDİR?
1983 Çorum doğumlu olan Murat Bağlıcakoğlu ilk ve orta öğrenimini Çorum’da, üniversiteyi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, uzmanlığını Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde tamamlayarak 7 yıl Çorum Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Bağlıcakoğlu, evli ve bir çocuk babası.