ENİSE AĞBAL ÜŞÜMÜŞ
Buhara Evler Mahallesi Muhtar Adayı Emekli astsubay Gürol Matpan, gazetemizi ziyaret etti. Tüm tecrübe ve çevresini Buhara halkına hizmete dönüştürmek ve Buhara Evler Mahallesi'ne hizmet etmek için aday olduğunu söyleyen Gürol Matpan, "Önceliğim mağdur ve yoksul kesim olacak." dedi. 

Mahallesinin yoksul kesimlerine adaletli bir yardım dağıtımı ve kimsesizleri koruyup kollamak konusunu birincil hedef olarak ifade eden Muhtar Adayı Matpan, Buhara Evler Mahallesi'nin daha da güzelleşmesi ve birlik ve beraberliği sağlam bir mahalle olması için çalışacağını aktardı. 

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la sohbet ederek, adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Buhara Evler Mahallesi Muhtar Adayı Gürol Matpan, yıllarca emek verdiği görevi nedeniyle bürokratik işlemlere hakimiyeti olduğunu, çözülecek tüm sorunları ilgili mercilere taşıyıp, çözümlerinin sağlanması ve hızlanması için mücadele edeceğini ifade etti. 
"Mahallemizde dönüşüm sağlamak hedefimizdir." diyen Muhtar Adayı, tüm Çorumlular'ın Regaib Kandili'ni kutladığını sözlerine ekledi.