Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Makine Bölüm Şefi olarak görev yaptığı sırada rahatsızlanan ve uzun süre Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine devam ederken geçtiğimiz aylarda içerisinde hayatını kaybeden İshak Ünal'ın ismi okulda bir atölyeye verildi.


Yapılan açıklamaya göre, meslek hayatında 32 yılı geride bıraktıktan sonra yaşamını yitiren ve okulu başta olmak üzere çevresinde fedakarlığı, yardımseverliği gibi özellikleriyle çok sevilen bir eğitimci olan İshak Ünal'ın vasiyeti yerine getirildi. İshak Ünal'ın ismi alan içerisinde kuruluşunda görev yaptığı ve büyük emek verdiği İmalat İşleri Atölyesi'nde yaşatılmaya başlandı.


Bölüm öğretmenleri de İshak Ünal'ın isminin verildiği atölyede makine bölümü öğrencilerine yemek vererek Mevlid okuttu. Yemeğe Okul Müdürü İbrahim Ayaz, okul idarecileri, öğretmenler, eski öğrenciler ve okulun mevcut öğrencileri ile birlikte İshak Ünal'ın annesi, kardeşleri Cengiz ve Arif Ünal da katıldı. 


Oğlunun görev yaptığı koltuğa oturan anne Leyla Ünal, oğlunun adının yaşatılması için yapılan çalışmalara teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi