Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Çorum’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İbrahim Beşinci, Genel Başkan Yardımcısı Kariyer Yönetimi Başkanı Emrah Özgül ve Teşkilat Bölge Sorumlusu Osman Faruk Demirli’nin de katıldığı ziyarette ilk olarak Vali Mustafa Çiftçi ziyaret edildi.
Genel Başkan Enes Eminoğlu başkanlığında Hitit Üniversitesi toplantı salonunda Eğitime Destek Platformu’nun Nisan ayı toplantısı yapıldı. 

‘DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN GENÇLİK BOYNUMUZUN BORCU’
TÜGVA Çorum Teşkilat Buluşması ise Turgut Özal konferans salonunda gerçekleştirildi. Programda konuşan Genel Başkan Eminoğlu, “81 il, 520 ilçede çalışıyoruz, inşallah daha da artarak 600’ü aşkın ilçede faaliyete geçeceğiz. Türkiye’nin dört bir tarafında gerçekten heyecanı, aşkı, motivasyonu yüksek kardeşlerimiz canla, başla çalışıyor. Çorum’da çalışan kardeşlerimizin varlığı bizi İstanbul'da ve Türkiye'nin dört bir tarafında gerçekten bu işlerde çalışma azmimizi, heyecanımızı aktaran bir unsurdur arkadaşlar. Ben bu yüzden özellikle bu pandemi döneminde ki gayretiniz için, bütün gençlere ulaşma noktasında yaptığınız çalışmalardan dolayı TÜGVA Çorum’da görev alan her bir kardeşimi tebrik ediyorum ve canı gönülden kutluyorum. TÜGVA gibi önemli bir gençlik topluluğunun çatısı altında bulunmak bizim için önem arz ediyor. Bu zamanlarda gençliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız. Geleceğe, değerlerine sahip çıkan, sahip çıkmaktan öte değerlerini yaşayabilen bir gençlik bırakmak boynumuzun borcu. Bunun için birlikte çalışacağız.” dedi.

Eminoğlu, konuşmasının sonunda Çorum’da yapılan çalışmalardan dolayı İl Temsilcisi Enes Kayabaşı’na teşekkür ederken, Alaca İlçe Temsilcisi Muhittin Koçak, Osmancık İlçe Temsilcisi Hasan Emre Aydın, Sungurlu İlçe Temsilcisi Serdal Tokatlı, İskilip İlçe Temsilcisi Alihan Deveci, Kargı İlçe Temsilcisi Ali Nejat Akpınar ve Bayat İlçe Temsilcisi Muhammed Demirtaş’a rozetlerini takdim edip görevlerinde başarılar diledi.

Program, TÜGVA İl Temsilcisi Enes Kayabaşı’nın, Genel Başkan Enes Eminoğlu ve Genel Başkan Yardımcılarına hediye takdimi ile sona erdi. 

Editör: Haber Merkezi