EROL TAŞKAN
Muharip Gaziler Derneği Çorum Şube Başkanı Muharrem Gül, polis teşkilatının kuruluşunun 174. yılını kutladı. "Bu memleket için canını ortaya koymak pahasına görev yapan tüm polislerimiz, bizim gönlümüzde gerçek birer kahramandır. Biz onların cümlesini gaziler olarak kabul ediyoruz." diyen Muharrem Gül, Çorum başta olmak üzere Türkiye genelinde görev yapan tüm emniyet teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi. 


Devletin tüm kurumlarının çok önemli olduğunun altını çizen Muharrem Gül, bunlar içerisinde bazı kurumların görevleri nedeniyle çok daha özel konumlarda olduğuna işaret ederek, "Emek vermek ayrıdır, Canını ortaya koymak ayrıdır. Biz biliriz ki, 174 yıldır şan ve şerefle görev yapan polis teşkilatlarımız, nice şehitler vermiş nice gaziliklere imza atmıştır. Bizim nezdimizde, hangi birimde olursa olsun görev yapan tüm polis kardeşlerimiz gönlümüzün gazisidir. Bizler cephede gazi olduk, onlar da suç odaklarıyla ettikleri mücadelelerini cephede verilen mücadele şuuruyla yerine getiriyor." dedi.


174 yıldır bu memleketin huzur ve barışı için fedakarca görev yapan polis teşkilatının, 15 Temmuz'da ortaya koyduğu kahramanlığının, kıyamete kadar unutulmayacak bir kahramanlık olduğuna işaret eden Muharrem Gül, emniyet teşkilatları dahil, tüm kolluk kuvvetlerinin yanında olduklarını ve hepsini de çok sevdiklerini belirtti.