Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak ve yönetim kurulu üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, okul öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya gelerek okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Karapıçak, özel eğitimli çocukların sınıflarını tek tek ziyaret edip çocuklarla yakından ilgilendi.
Engelli öğrencilerle sohbet eden Karapıçak, MHP İl Başkanlığı tarafından hazırlatılan ‘Sevgi ve saygı ile birlikte aşamayacağımız engel yok’ yazılı günün anlam ve önemini belirten pastayı öğrenciler ile birlikte keserek, sevinçlerine ortak oldu.
Burak adlı öğrenci ile asker selamı veren Karapıçak, "Her zaman dediğimiz gibi, vatan sevmek gönül işidir, bu sevgi engel tanımaz. Burak kardeşimizin vatanı savunan kahramanlara selamı var." dedi.

"Gönlü, yüreği ve bakışları sevgi dolu kardeşlerimizi ziyaret ettik" diyen Karapıçak, "Rabbim güzel kardeşlerimizin yüzünde tebessüm oluşturan eğitimcilerimizin her birinden ayrı ayrı razı olsun." diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Can Fırat Şahin, “MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve yönetimine okulumuzdaki öğrencilerimize yakından gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.