FATİH BATTAR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yapacağı ziyaret öncesinde Çorum’da yoğun hazırlıklar yapıldı. İl merkezi ve yollarda geniş güvenlik önlemleri alınırken, Gazi ve İnönü caddesi bayraklarla donatıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.30’da Abide Kavşağı’nda Çorum halkına hitap edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Çorum mitinginde 50 binin üzerinde bir katılımcıya hitap etmesi bekleniyor. Erdoğan’ın gelişi öncesinde Çorum’un giriş, çıkış ve şehir merkezi bayraklarla donatıldı. Çevre illerden takviye jandarma ve polislerin geleceği Çorum’da geniş güvenlik önlemleri alındı. Şehir genelinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, Erdoğan’ın konvoyunun geçeceği güzergah barikatlarla trafiğe kapatılacak bu güzergahlarda Cumartesi gece yarısından sonra araç parkına izin verilmeyecek. Yaklaşık 2 bin 500 güvenlik görevlisinin görev yapacağı Çorum’da Erdoğan’ın geçiş güzergahındaki yüksek noktalara da keskin nişancı özel harekat timleri yerleştirilecek. 
 

HAZIRLIKLAR TAMAM
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın Çorum’da  Türkiye ve dünya gündemine ilişkin konuşması ve müjdeler vermesi bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çorum ziyareti esnasında Çorum adına hazırlanan ve içerisinde talep ve isteklerin yer aldığı bir dosya sunulacak. Sunulacak olan dosya ile birlikte Çorum’un  öncelikli talepleri tek elden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisine sunulacak.

Editör: Haber Merkezi