MURAT ÇETİN

Çorum kamuoyunun yakından tanıdığı engelli Erhan Ölçer, sosyal medya hesabından bir çağrıda bulunarak, engellilerin evlerine kurulabilen çağrı merkezi operatörlük sistemi ile ilgili milletvekillerinden destek istedi.

Duygusal ifadeler ve kesin cümlelerle meramını anlatan Erhan Ölçer, paylaşımına AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol kavuncu, eski Milletvekilleri Salim Uslu, Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ı etiketledi.

Mesajını özellikle etiketlediği kişilere duyuran Erhan Ölçer, yıllardır evinden çıkamaz halde olmasına karşın, azmedip, engeli nedeniyle yarım bıraktığı ortaokul ve lise tahsilini açıktan tamamladı.

İşte Erhan Ölçer'in büyük bir vebal atarak kaleme aldığı talebi; "Burada aslolan bir lise bitirmekten ziyade yıllar sonra 35 sene gibi uzun bir aradan sonra bir okul bitirmek galiba! Bundan sonraki hedef üniversite diyen arkadaşlara dostlara cevaben ben üniversitede okurum doktora da yaparım lakin bunlar hali hazırda karın doyurmuyor.

Şimdiye kadar canım cicim gülüm balım engelli bir insanı 48 sene avutan siyasilerimize bir çağrıdır bu! Liseyse lise liyakat ise liyakat adamlıksa adamlık. Evime yapılacak teknik bir alt yapı ile çağrı merkezi operatörlüğüne talibim. Eğer gene yan çizerseniz bilin ki ahirette iki elim yakanızda olacak haberiniz olsun.

Biliyorum dokunulmazlığınız var! Biz dokunmadıkça bizim ömrümüzden gitti! Engelli bir kardeşinizin feryadıdır bu, duyarsınız duymazsınız bu sizin bileceğiniz şey. Mazlumun ahı arşı titretir bilin istedim"