MURAT ÇETİN
AK Parti Çorum Milletvekili  Erol Kavuncu, İskilip Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek, kurbanlık alışverişi yapan İskilipliler’le görüştü. 


AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek’in de katıldığı ziyarette, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık telaşı içerisinde bulunan İskilipliler’le görüşerek, Arefe günlerini ve bayramlarını tebrik etti. 


Zaman zaman alıcı ve satıcı arasında gerçekleşen pazarlıklara da katılarak, alışverişe katkı sağlayan Kavuncu, “Bizi Kurban Bayramı’na kavuşturan Allah’a şükürler olsun. Hemşehrilerimiz Allah’ın emrini yerine getirip, fakir fukara ile paylaşmak için kurban hazırlığında. Biz de bu hazırlık heyecanına ortak olmak ve kardeşlerimizle buluşmak için hayvan pazarını ziyaret ettik.” dedi.


Bayramın hayırlara vesile olmasını, dünya üzerinde yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olmasını temenni eden Kavuncu, “Hemşehrilerimizin, milletimizin ve dünya Müslümanları’nın bayramını gönülden kutluyorum, Allah tekrarını nasip etsin. Birliğimize ve dirliğimize vesile olsun. Ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunların, düşmanlarımızın başlarına çevrilmesine vesile olsun.” diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi