Türk Eczacıları Birliği 45. Bölge Çorum Eczacı Odası’nın 2018 yılı seçimsiz mali genel kurul toplantısı Cumartesi günü gerçekleştirildi. 

Oda binasında  gerçekleştirilen seçimsiz mali genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantının devamında divan heyeti oluşturuldu.

Yapılan oylama sonucu toplantının divan başkanlığını eczacı Feyzullah Yıldırım yaparken, başkan yardımcılığını eczacı Hüseyin Toraman, katip üyelikleri ise eczacı Ceyhun Gürsel Karakuş, Doğuhan Koçak yaptı.

Toplantıda bir konuşma yapan Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan, 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü kapsamında kamuoyunda farkındalık oluşturmak için ‘Eşdeğer ilaç yanlış ilaç değildir’ temalı bir basın açıklaması ve afiş çalışması düzenleyeceklerini belirterek;. “Hepiniz günlük hizmet akışınızda ve özellikle nöbetlerde muadil ilaca defansla karşılaşıyor dahası hekimlerde yanlış ilaç dayatmasını görüyorsunuz. 25 Eylül Salı günü saat 10.00’da Saat Kulesi yanındaki PTT binası önünde Sağlık Müdürümüz ile basın açıklaması yapıp, halkımıza karanfil ile el broşürü dağıtacağız. Şehrimizin 15-20 noktasında bilboardlarda yayınlatacağız.” dedi

Toplantının devamında eczacı Senem Deveci Aksoy yönetim kurulu faliyet rapolarını okurken, eczacı Fatih Çağatay 2018-2109 dönemi tahmini bütçe raporlarını, eczacı Yılmaz Danacı denetleme kurulu raporlarını okudu. Okunan raporlar ayrı ayrı ibra edilerek oylamaya sunuldu. 
 

Editör: Haber Merkezi