FATİH BATTAR
Çorum'da dünyaca ünlü Kalde Boru'nun ana bayiliğini yapan ESER YAPI MARKET, her yıl olduğu gibi bu yılda tesisat ustalarını unutmadı.

Ulukavak Mahallesi Çiftlik Caddesi'ndeki yeni mağazasında hizmetlerine devam eden ESER YAPI MARKET, mağazasında düzenlediği törenle Kalde Bölge Müdürü Habil Cerrah'ın katılımıyla ustalarına boru kaynak makinesi ve tişört hediye etti.

Kalde-Klima, Dyo Boya, Dyo Klimatherm Yalıtım Sistemleri, ECA, Demirdöküm, ISVEA, Ece Banyo, Samir Banyo, Aldora Duş, EMKO Radyatör, Bien Seramik, Kombi-Klima gibi Türkiye'nin en büyük markalarının çözüm ortağı olarak birçok başarılı projeye de imza atan ESER YAPI MARKET, sektöründe öncü firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

2015 yılında Anitta Otel'de düzenlenen dev seminer ile Kalde markasını Çorum'a ilk defa duyuran ESER YAPI MARKET, Çorum halkının ve tesisat ustalarının teveccühü ile hızlı şekilde büyümeyi başardı. 
Kaliteden ödün vermeyen Kalde Boru, Eser Yapı Market'in müşteri memnuniyeti odaklı satış politikası sayesinde bugün Çorum'da en çok tercih edilen tesisat ürünleri markası olmayı başardı. 

USTALARIN ÇORUM'DAKİ TERCİHİ ESER YAPI MARKET

'Sizin Eseriniz' sloganıyla 6 yıldır Çorum halkının ve inşaat sektörünün en çok tercih ettiği firmalardan biri haline gelen ESER YAPI MARKET, Çorum dışında bölge illere de hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.
Çok kısa sürede inşaat malzemeleri, doğalgaz, taahhüd, tadilat dekorasyon ve proje konusunda Çorum'un önde gelen firmalarından biri haline gelmeyi başardıklarını belirten firma genel müdürü Harun Eser; "ESER YAPI MARKET sektörde marka olmuş firmaların bayiliklerini de bünyesinde bulundurmasının yanı sıra, bu markaları en uygun fiyat garantisi ile sizlere ulaştırmaktadır." dedi

ESER YAPI MARKET'in büyümesinde ve inşaat yapı sektöründe marka olma yolunda emeği geçen ustalara teşekkür etmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Eser,  "Firmamızın bugünlere gelmesinde bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen,  kıymetli Çorum halkına, müteahhit firmalarımıza ve ustalarımıza her zaman teşekkürü borç bildik ve bu bağlamda bölge Müdürümüz Habil Cerrah'ın da katılımıyla ustalarımıza Kalde ile birlikte teşekkür mahiyetinde, boru kaynak makinesi ve t-shört hediyelerimizi teslim ettik. Önümüzdeki günlerde de gerek fiyat politikası olarak, gerekse ekipman olarak her türlü desteği sağlamaya Kalde ailesi olarak devam etmeyi planlıyoruz. Amacımız sektörümüzdeki büyümeyi sağlam ve kontrollü bir şekilde devam ettirip, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bu ihtiyaçları büyük küçük ayırt etmeksizin karşılamaktır. Bunun için de ESER YAPI USTA HATTI - ESER YAPI PROJE HATTI ve ESER YAPI SİPARİŞ HATTI yepyeni kampanyalarla birlikte devreye girmiştir" şeklinde konuştu.