M.BURAK YALÇIN

Bilal Şimşirgil’in sahibi olduğu EsMahall Restoran & Kafe yenilenen konsepti ve birbirinden güzel lezzetleri ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

‘İŞLETMEMİZ HAZİRAN AYINDA EL DEĞİŞTİRDİ’

Üçtutlar Mahallesi Eşref Hoca Caddesi Numara 46/B’de faaliyet gösteren EsMahall Restoran & Kafe’nin İşletme Müdürü Sezer Sakınmaz, Haziran ayında restoranın el değiştirdiğini belirterek, “Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için yenilendik. 3 katlı yerimizde kaliteli hizmet ve %100 müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

‘YAPRAK DÖNERDE İDDİALIYIZ’

Izgara, pide, döner ve tava çeşitleri olmak üzere birbirinden güzel ve zengin menü çeşitlerini müşterilerinin damak tadına sunduklarını ifade eden Sezer Sakınmaz, “Özelliklede yaprak dönerde iddialıyız. Yaprak dönerin yanısıra Konya pidesi lezzetinide Çorumlularla buluşturduk. Eşşiz lezzetlerimizi tatmak isteyen tüm hemşehrilerimizi EsMahall’e bekliyoruz” diye konuştu.

’23.00’A KADAR “ALO PAKET” HİZMETİ’

Sakınmaz, akşam 23.00’a kadar Çorum’un her noktasına “alo paket” hizmetlerinin de olduğunu söyledi.

‘TOPLU YEMEKLER İÇİN SALONUMUZ MEVCUT’

Toplu yemekler içinde işletmelerinde geniş ve ferah bir salonlarının olduğunu da vurgulayan Sakınmaz, çocuğu olan aileler içinde çocuk oyun alanlarının mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi