Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, esnaf ve sanatkarlara Kredi ve Kefalet Kooperatifleri tarafından Halkbank aracılığıyla verilen kredi miktarının 225 bin TL’den 275 bin TL’ye yükseltildiğini açıkladı.

Kredi limit artışı ile pandemi döneminde zor günler geçiren esnaf ve sanatkarlara Halk Bankası ile Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin şefkatli yüzünü gösterdiğini belirten ÇESOB Başkanı Recep Gür, bu kararın alınmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÇESOB olarak bu konuyu her zaman dile getirdiklerini anlatan Gür, limit artışının esnafa bir nebze de olsun rahat nefes aldıracağını kaydetti.

Başkan Gür, kredi limit artışı nedeniyle başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’a, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e, TESKOMB Genel Başkanı A. Kadir Akgül’e, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve 9. Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek’e ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi