RECEP MEBET
Çorum’da üretim yapan Yek Tekstil, Türkiye’nin seçkin ev tekstili markaları arasında yer almayı hedefliyor.

Çepni Mahallesi Hıdırlık mevkiindeki 1000 metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösteren üretim tesislerini tanıtan Yunus Emre Kılıç, tekstil sektöründe 3 kuşaktır devam eden köklü bir tecrübeye sahip olduklarını söyledi.
Babası Nejdet Kılıç’tan devraldığı bayrağı emin adımlarla geleceğe taşıyan Yunus Emre Kılıç, üretim çalışmaları ve sektördeki yeni yatırımlarını anlattı.

Yorgan, yastık, pike, battaniye, alez, nevresim ve uyku seti gibi ürünlerin imalat ve pazarlamasını yaptıklarını belirten Kılıç, parkurlarına ekledikleri yeni makinelerle üretim kapasitesi ve ürün yelpazesini genişlettiklerini kaydetti.
Kesim ve ebatlama, üretim bantları, paketleme ve depo bölümlerinden oluşan tesislerinde imal ettikleri ürünleri Karadeniz ve İç Anadolu başta olmak üzere Akdeniz’e kadar uzanan geniş bir bölgedeki bayilerine ulaştırdıklarını dile getiren Kılıç, yakın bir gelecekte Türkiye’nin seçkin ev tekstili markalarından biri haline gelmeyi hedeflediklerini açıkladı.

'Rüyam’ adlı 35 yıllık markalarına, önümüzdeki dönemde yeni markalar eklemek için kolları sıvadıklarını vurgulayan Kılıç, yeni yatırımlarla sektörde büyümeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi