Çorum Belediyesi şehrin en eski yerleşim yerlerinde imar uygulamasına göre yeni caddeler açmaya devam ediyor. Çöplü, Çepni ve Kunduzhan Mahalleleri, yeni yollarına kavuşmak için gün sayıyor.

Çorum’un trafikte de rahat nefes alabilmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, “Cengiz Topel Caddesi’nde trafiği rahatlatacak çalışmamızın sonuna geldik. Yine Hıdırlık Caddesi ve Kahramançavuş Caddesi arasında da 30 metre genişliğinde bir yol çalışması gerçekleştiriyoruz. Bunların yanı sıra Karakeçeli mahallesinde yaptığımız yol çalışmamız devam ediyor. Yaptığımız yeni yol çalışmaları trafiği nefes aldırırken, yeni yolların etrafında yeni yaşam alanları oluşacak” dedi.

Yeni yol güzergâhlarında kalan binaların yıkımının ve altyapısının tamamlanması ile asfalt çalışmalarımız hız kazandı diyen Başkan Gül, Çöplü, Çepni ve Kunduzhan Mahallemizin içerisinde bulunan 30 metre ve 20 metre genişliğindeki yollarımızda sona geldik. 30 metre genişliğindeki Çöplü Caddemizin bir şeridinde geçtiğimiz günlerde asfalt çalışması yapmıştık. Şimdi ise diğer şeridinde asfalt çalışmalarımızı tamamladık.

Osmancık Caddesi Akşemseddin Caddesi’ne bağlanıyor

Belediye Başkanı Zeki Gül, “Osmancık Caddesi’ne bağlayacağımız 20 metre genişliğindeki yolumuzun daha önce 500 metrelik kısmında çalışmalarımızı tamamlayıp asfalt serimini yaparak yolumuzu trafiğe açmıştık. Şimdi ise kalan 250 metrelik kısımda kalan binaların yıkımı ile bu alanda altyapı çalışmalarımız başladı. İnşallah kısa sürede buradaki çalışmalarımız tamamlayarak yeni Belediye binamızın arkasından Akşemsettin Caddesini Osmancık Caddemize oradan da Tanyeri İlkokuluna kadar bağlamış olacağız. Bu yollar sayesinde Osmancık Caddemizin trafiğini rahatlatmayı hedefliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi