Milliyetçi Hareket Partisi istişare toplantılarına devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin, ‘güçlü siyaset, lider Türkiye, hedef 2023’ sloganıyla organize edilen ve siyasette yeni dönem Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve stratejik hedefler konularının ele alındığı Ankara Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, siyasette yeni dönem Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve stratejik hedefler, başlığı ile dokuz bölgede gerçekleştirilen toplantıların sonuncusu olan Ankara Bölge İstişare toplantısına katılım sağlayan İl ve İlçe Teşkilat Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Belediye Başkanlarına İl Genel Meclisi Üyelerine ve Belediye Meclisi Üyelerine teşekkür ederek, toplantıya katılmak üzere Bartın'dan yola çıkan parti heyetini taşıyan otobüsün sabah saatlerinde kaza yapması sonucunda iki dava arkadaşının vefat etmesi ve çok sayıda arkadaşlarının da yaralanmasının kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

Karapıçak, kazada hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve teşkilat üyesi Murat Sevilmiş'e Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

Milliyetçi Hareketin İl, İlçe ve tüm teşkilatlarıyla bir ve beraber olarak 2023 hedefleri doğrultusunda ilerlediğini belirten Karapıçak, “Allah'ın izniyle bunu hiçbir şer odağı engelleyemeyecek, yerelde ve genelde kutlu yürüyüşümüzü durduramayacaklardır.” dedi.

Cumhur İttifakının, kararan kalpleriyle geleceği karartmaya çalışan şer odaklarına her durum ve her zeminde cevap vereceğinin altını çizen Karapıçak, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatları, Genel Merkezimizin koordineleri, Ankara İl Teşkilatımızın ev sahipliğinde Çorum, Çankırı, Kastamonu, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Zonguldak, Kırıkkale, Bartın, Karabük Teşkilatlarının davetli olduğu bölge toplantımızın Partimiz ve Ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Karapıçak, "Sağ olsunlar var olsunlar.Rabb'im birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı.     (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi