RECEP MEBET
Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı’na hemşehrimiz Osman Hakan Kılıç getirildi.

Sungurlu ilçesi Ortakışla Köyü nüfusuna kayıtlı olan Osman Hakan Kılıç, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun onayı ile görevine başladı.
Gelecek Partisi’nden yapılan açıklamaya göre, Ankara İl Başkanlığı görevine Osman Hakan Kılıç, İstanbul İl Başkanlığı görevine İsa Mesih Şahin, Konya İl Başkanlığı görevine Hasan Ekici getirildiği duyuruldu.
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyesi Rumi Bekiroğlu da hemşehrisi Kılıç’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi

OSMAN HAKAN KILIÇ KİMDİR?

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Osman Hakan Kılıç, 1964 yılında Başkent’te doğdu.
Aslen Çorum’un Sungurlu ilçesinden olan Kılıç, ticaretle meşgul olup pek çok Sivil Toplum Kuruluşu’nda üst düzey görevlerde bulundu.
2001 yılında AK Parti Çankaya İlçe teşkilatı kuruculuğunu üstlenen Kılıç, 2014 yılında AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüttü.
Server Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi olan Kılıç, 2007– 2015 yılları arasında Türk Kızılayı Cebeci Şube Başkanlığı görevinde de bulundu.
2020 yılının Ocak ayında Gelecek Partisi Ankara İl Teşkilatı’nın kuruluşunu da gerçekleştiren Kılıç, 2 çocuk ve torun sahibidir.