RECEP MEBET
Gelecek Partisi Çorum İl Başkanlığı’na Avukat Gökhan Külcü atandı. 

Çorum Barosu’na kayıtlı olan Av. Gökhan Külcü, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun onayı ile görevine başladı. 
Gelecek Partisi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Kurucu İl Başkanlığı görevine Gökhan Külcü’nün getirildiği duyuruldu. 
Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas Bölge Koordinatörlüğü görevini yürüten Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyesi Rumi Bekiroğlu da hemşehrisi Külcü’yü tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

GÖKHAN KÜLCÜ KİMDİR?
Gelecek Partisi İl Başkanı Av. Gökhan Külcü, 1984 yılında Çorum merkeze bağlı Bayat Köyü’nde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Çorum’da tamamladı. Lise mezuniyetinin ardından 2001 ile 2004 yılları arasında aile mesleği olan model ve kalıp üretim işi ile iştigal etti. Halen aile şirketinin hukuk danışmanlığını görevini yürüten Gökhan Külcü, 2010 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık stajı ve askerlik hizmetini bitirdikten sonra, 2011 yılında Çorum Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaya başladı. Kısa bir dönem eğitim hayatı içerisinde bulunarak 2011 yılında Çorum Hitit Üniversitesi Maliye Bölümü 4. Sınıf öğrencilerine ‘Kıymetli Evrak Hukuku’ dersi verdi. 
Çorum Arabuluculuk Merkezi kurucu ortakları arasında yer alan Külcü, 2011 yılından bu yana Hukukçular Derneğinin Çorum il temsilciliğini görevini yürütüyor. 
Çorum Barosu İl Disiplin Kurulu Üyesi de olan Külcü, 2015-2016 yılları arasında AK Parti İl Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde de bulundu.
Halen Çorum’da serbest avukat ve arabulucu olarak çalışan Külcü, evli ve bir çocuk babası.