Çorum Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından düzenlenen geleneksel ‘Resfebe ve Matematik Öykü Yarışması’  ödül töreni  İl Milli Eğitim Müdürü  Yahya Çoban’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ve danışman öğretmenlerine ödüllerini veren İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, ayrıca Biyoloji Öğretmeni Mehmet Fidan danışmanlığında TÜBİTAK projesiyle Türkiye ikincisi olan Alara Duha Köklükaya’ya da ödül verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, “Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğü idarecilerini, emeği geçen öğretmenlerimizi ve bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Derece yapan öğrencilerimizin daha nice başarılara imza atacaklarından şüphemiz yoktur. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında, ileri öğrenme ortamları için materyal ve model geliştirme çalışmalarına  devam edeceğiz. Çocuklarımızı farklı öğretim etkinlikleri ile ortaya koydukları ürünleri ve başarıları için tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi