M.BURAK YALÇIN

Genç MÜSİAD Çorum Şubesi, 3. genel kurulunu gerçekleştirdi. Genç MÜSİAD’ın yeni başkanı İkinci Bahar Lokantasının sahibi Emre Çıtak oldu.

Dün akşam İkinci Bahar Lokantası’nda gerçekleşen genel kurula MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Genç MÜSİAD’ın eski başkanları ve dernek üyeleri katıldı.

Yasin Şeker’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan kurul açılış konuşmaları ile devam etti.

BOYRAZ: GENÇ MÜSİADLI OLMANIN KIYMETİ ÖLÇÜLEMEZ

İlk olarak kürsüye gelen Genç MÜSİAD’ın eski başkanı Ahmet Boyraz, 5 yılda güzel tecrübeler edindiğini ve güzel etkinliklere imza atıldığını belirterek, “Genç MÜSİAD’lı olmanın da kıymeti ölçülemez. Çünkü Genç MÜSİAD’lı olmak bir genç için “artık hedeflerim var” demektir. Yarın için dertlenen bir nefer olmak demek. Bu bilinçle hedef koymak, hedefleri için mücadele etmek demektir” dedi.

KÖKSAL: MÜSİAD YAŞAMALI, YAŞATILMALI

MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal ise “Bu müesseseyi iş hayatımıza kazandıranlardan Allah razı olsun” diyerek, “Bu kurum özgül ağırlığı yüksek bir kurum. Yaşamalı, yaşatılmalı. Hem ana kademesi hem de Genç MÜSİAD’ı ile. Burada harcanan emekte parada karşılığını zamanla bulacaktır” şeklinde konuştu.

ÇITAK’TAN ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Son olarak kürsüye gelen Genç MÜSİAD’ın yeni Çorum Şubesi Başkanı Emre Çıtak’da geçmiş dönem Genç MÜSİAD Başkanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Her bir dönemimiz birbirinden güzel çalışmalar ve faaliyetlerle dolu geçti. Yolumuza daha güçlü şekilde devam edeceğiz. Bizim için önemli olan şahsi ikbalimiz değil davamızın istikbalidir” diye konuştu.

‘ARTIK GENÇLER OLARAK BİZLERDE SÖZ SAHİBİYİZ’

Davadan kastın 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını anlayan, kavrayan ve bu yolda gelişen dünya konjonktürüne uygun, entelektüel düşünebilen, yüksek katma değer üretebilecek vizyona sahip bir gençliğin istikbal davasından bahsettiğini vurgulayan Çıtak, “Yüksek ahlak ileri teknoloji anlayışı ile atalarımızdan aldığımız ahlak ve tecrübe ile ileri teknolojiyi birleştirerek çok daha iyi işleri çok daha hızlı yapma ve sonuçlandırma arzusundayız. Artık gençler olarak bizlerde söz sahibiyiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından eski yönetim kurulu üyelerine tablo hediye edildi.

Çıtak’ın yönetimi ise şu isimlerden oluştu: “Baki Kartancı, Kubilay Karaca, Fatih Yürüyen, Kemal Özdoğan, Melih Ürgen, Mehmet Alp Başnur”

Editör: Haber Merkezi