EROL TAŞKAN
18 yıldır Gül Telekom markasıyla Türk Telekom Bayiliği yürüten İsa Cumhur Çırak, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Antalya'da düzenlenen bayiler toplantısında, ticari başarısı e müşteri memnuniyeti ile Türkiye birinciliğine layık görülen Gül Telekom'a birincilik ödülü olarak Fiat marka araç hediye edildi. 
10 yıl önce Türkiye genelindeki 100 başarılı bayi arasına girerek, azimli ve kararlı çalışmalarının sinyalini veren Gül Telekom, 2018'deki Türkiye birinciliği ile gurur verdi. 

Gül Telekom Sahibi İsa Cumhur Çırak, 18 yıldır büyük bir titizlik ve azimle çalıştıklarını anlatarak, "Türkiye genelinde çok yaygın bir bayi ağı bulunan Türk Telekom'da, Türkiye birincisi olmak bizi çok mutlu etti ve gururlandırdı. Tamamen müşteri memnuniyeti ve ilkeler üzerine kurduğumuz pazarlama ve hizmet sistemimizin karşılığını böyle bir şampiyonlukla almak, doğru yolda olup, doğru hizmeti verdiğimizin göstergesidir." dedi.
İsa Cumhur Çırak, birincilik ödülü olan Fiat marka ticari aracın anahtarını, Karadeniz Bölge Müdürü Kemal Dugan'dan teslim aldı.

 

Editör: Haber Merkezi