FATİH BATTAR
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Çorum’da faaliyet gösteren gazete, web tv ve internet haber çalışanları Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’ta bir araya geldi. Bu özel günlerinde gazetecileri unutmayan ÇESOB Başkanı Recep Gür, gazetecilere öğle yemeği ikramında bulundu.


ÇESOB’ta verilen yemeğe Çorum Valiliği Basın Müdürü Mehmet Çelik, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Bülent Özkaleli ve çok sayıda gazeteci katıldı. Yemekte ayrıca ÇESOB Başkanı Recep Gür’e Birlik Başkan Vekili Erdal Kolaylı, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ile Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer eşlik etti.


Yemek sonrası konuşan ÇESOB Başkanı Recep Gür, konuşmasında basının önemine değindi. Basının milletin gören gözü, işiten kulağı olduğuna dikkat çeken Gür, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde gazetecilerin çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Basının, toplumsal gerçekleri öğrenmede en etkili araç olduğunun altını çizen Gür, “Çorum basınımızın temel taşı olan fikir işçisi arkadaşlarımıza, başarı ve esenlikler dilerim. Davete katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Editör: Haber Merkezi