Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) ve Çorum Kasaplar ve Celebler Odası Başkanı Recep Gür, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Çorum’a kazandırılan yeni mezbahanın Çorum’a çok yakıştığını söyleyen Recep Gür, kasaplara ve üreticilere de çağrıda bulunarak bu büyük yatırıma destek olunması gerektiğini belirtti. 
Çorum Belediyesi Mezbaha Tesislerinin bölgedeki en lüks ve hijyenik mezbaha olduğunun altını çizen ÇESOB Başkanı da olan Çorum Kasaplar ve Celebler Odası Başkanı Recep Gür, yapılan yatırımın halkın sağlığına da yapılan bir yatırım olduğunu kaydetti. Gür, “Çorum Belediyemiz tarafından açılan yeni Çorum mezbahamız tüm esnaf sanatkârımıza, üreticimize hayırlı olsun. Belediyemiz bu tesisi yaparken ekonomik olarak hiçbir şeyden kaçınmadı. Halkımızın hijyenik şekilde et yiyebilmesi için her türlü detayı düşünerek tesisi donattı. Başta Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere emeği geçen herkes teşekkür ediyorum” dedi. 

Gür, hayvan üreticilerine de çağrıda bulunarak “Bu tesislerin aktif halde çalışabilmesi için de mutlaka özveriyle bu tesislerdeki yapılacak kesimlere destek olmamız gerekiyor. Bundan dolayı da Çorum kasaplarını, lokantacılarını ve üreticileri mezbahamızda kesim yaptırmaya bekliyoruz” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi