MURAT ÇETİN
AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 29. yılımızı kutladığı ziyaretinde, "Hakimiyet göz bebeğimiz kabul ediyoruz, tüm çalışanlarını da kendi ailemizin fertleri olarak görüyoruz." dedi. 


Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la sohbet ederek, genel değerlendirmeler yapan Erol Kavuncu, Hakimiyet Gazetesi'ni yıllardır beğenerek ve takdirle takip ettiğini, Çorum'un sosyal ve kültürel hayatı başta olmak üzere Çorum'u ve Çorumlu'yu ilgilendiren her alanda Hakimiyet'in varlığını görmekten gurur duyduğunu sözlerine ekledi. 


"Hakimiyet, bizim için gazeteden öte bir anlam ve değer taşıyor. Çorumlu'yla nefes alıp veren, Çorumlu'nun beğeniyle ve güvenle takip ettiği bir gazeteye sahip olmak, Çorum açısından değerli bir kıymettir. Bu konuda emek veren tüm kardeşlerimi gönülden kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum." diyen Kavuncu, Erol Taşkan'ın şahsında tüm çalışanlarımızı ve yöneticilerimizi tebrik etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu'ya teşekkür ederek, "Bizim için değerli bir ağabey olan Sayın Milletvekilimiz'den hem gazetemiz için hem de şahıslarımız adına böyle bir değer görmek onur vericidir." diye konuştu.


 

Editör: Haber Merkezi