HURŞİT BOZKURT
Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin ve kurum yöneticileri, Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Mecsi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ı ziyaret ederek, "Hakimiyet Gazetesi yıllardır yerine getirdiği vergi sorumluluğu ve örnek mükellefliği ile her türlü takdire şayan." dediler. 

Vergi Haftası bünyesinde "örnek mükellef" ziyareti yaparak teşekkürlerini ifade ettiklerini bildiren Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin, kurumu olarak mükellef memnuniyetini esas alan bir çalışma prensibi ile hizmet verdiklerini kaydetti. 
Vergi Dairesi personeli Ahmet Yılmaz, Oktay Şanal, Yüksel Demir, Ali Ünlü, Günsel Yalçın ve Semra Özaracı'nın da yer aldığı ziyarette, Kemal Mesci ve Erol Taşkan'la sohbet eden Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin, "Dünyanın en medeni ve demokratik beyan sistemi ülkemizde mevcuttur." diye konuştu. 

Verginin bir zorunluluk değil, asli bir vatan görevi olduğuna işaret eden Sezgin, verginin önemine vurgu yaptı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Mesci ve Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a "Hakimiyet'in örnek mükellef" olduğunu belirterek teşekkür eden Veargi Dairesi Müdürü İsrafil Zengin, Mesci ve Taşkan'a karanfil hediye etti.

Editör: Haber Merkezi