HURŞİT BOZKURT
Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Titiz Halı Yıkama Fabrikası sahibi Ali Can Kaya, halı, koltuk, stor perde ve yorgan temizliğinde iddialı olduklarını belirterek, “Halı temizliği bizim işimiz. Verdiğimiz hizmetlerde iddialıyız. İşimiz temizlikten öte, evlere huzur ve hijyen katmak.” dedi.

Son model makinalarla en derin noktalara kadar nüfuz eden temizlik yaptıklarını söyleyen Ali Can Kaya, ücretsiz servisleriyle alıp tekrar teslim ettikleri ürünleri garantili olarak temizlediklerini dile getirdi.
Küçük Sanayi Sitesi 16. Cadde No: 19 adresinde hizmet veren Titiz Halı Yıkama Fabrikası olarak, halı temizliği konusunda müşteri memnuniyeti oluşmaması durumunda, bir hafta içerisinde halıyı tekrar alarak ikinci bir yıkama yaptıklarını anlatan Kaya, “Bizim birinci ilkemiz müşteri memnuniyetidir. Biz, temizliğini yaptığımız ürünlerin bulunduğu mekana huzur ve mutluluk katmasını önemsiyoruz. Yaptığımız çalışmalar görünür kirlerin temizliğiyle birlikte, derinlere nüfuz eden bakterilerin de yok edilerek, hem temiz hem de hijyen barındırmasına yöneliktir.” dedi. 

Gözle görünür temizliğin, insan ruhuna da hitap ediyor olmasını önemsediklerini sözlerine ekleyen Ali Can Kaya, “Biz işimizi sıradan bir temizlik olarak görmüyoruz. Herkesin temiz ortamlarda mutluluk ve huzur içinde yaşama hakkı olduğuna inanarak, işimizi de severek yapıyoruz. Günümüzde temizlik anlayışı çok değişti. Kaliteli temizlik ve hijyenin yanı sıra, müşteri memnuniyetini esas aldığımız hizmetlerimizi her geçen gün artırarak, daha çok hemşehrimizin Titiz Halı Yıkama Fabrikası’nın kaliteli hizmetiyle buluşmasını arzu ediyoruz.” diye konuştu.