Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatı İskilip ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi İskilip İlçe Başkanı Yavuz Katırcı nezaretinde gerçekleşen  esnaf ziyaretine, SP İl Başkanı Faruk Cıdık ile birlikte teşkilat görevlileri katıldı.

İl Başkanı Faruk Cıdık, ziyaret sonrası İskilip halkının, esnafın ve çiftcilerin sorunları hakkında şu açıklamayı yaptı: 

‘BİR DOKUNDUK BİN AH İŞİTTİK’
“Emeklimizin, işçimizin, esnafımızın ve halkımızın Milli Görüş iktidarına hasretini İskilip ilçemizde de bir kez daha görmüş olduk.  Bir dokunduk bin ah işittik. Eski sanatkarlarımızın yanlarına uğradık, gördük ki; bir çok meslek artık bitme noktasına gelmiş. Bugün ülkemize baktığımız zaman adalet konusunda sınıfta kalıyoruz, diğer bir taraftan eğitim konusunda sınıfta kalıyoruz. Çiftçilik ile uğraşanların yanına gidiyoruz, gübrenin torbasının çok arttığını, mazot litre fiyatların çekilmez halde olduğundan bahsediyor. Hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimizin yanına gidiyoruz, yem torbasının fahiş fiyat artışından bahsediyorlar.

Halk artık mevcut iktidarın yanlışlarını görüyor. “Biz yanıldık, 20 yıldır aynı iktidarı destekledik, mevcut iktidarın ilk geldiği günleri arar olduk” diyorlar. 

‘HALKIMIZ MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARINI ARIYOR’
Göreve geldiğimizde liyakate önem vererek kimseyi şucu bucu diyerek ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan ülkemizin sorunlarını el birliği ile çözeceğiz. Halkımız Milli Görüş iktidarını arıyor. 54. dönem Erbakan hocamızın efsane hizmetlerini arıyor. İnşallah o günler gelecek ve halkımız refah içerisinde yaşamını sürdürmeye devam edecek.

İskilip ilçemizde Çorum-Kastamonu yolunun, İskilip-Tosya yolunun yıllardır bitmediğini görüyoruz. İlçemizdeki bu yolların tamamlanmaması da bizleri son derece üzmektedir. Öte yandan İskilip yöresel ürünlerinin ciddi anlamda tanıtılması, dışarıya açılması ticaret hacminin artırılması lazım. İnsanların doğduğu yerde doymasına vesile olacak iş alanlarının artması gerekmektedir. İlçemizde büyük ölçekli üretim yapan firmalar var, Allah onlardan razı olsun. Bu firmaların sayıları artırılmalı ve iş istihdamı artışı sağlanmalıdır.” dedi. 

İSKİLİP İLÇEMİZ ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR’
Saadet Partisi İskilip İlçe Başkanı Yavuz Katırcı ise, ziyaretleri için il teşkilatına teşekkür ederek, şunları söyledi: “Bizler Saadet Partisi olarak seçimden seçime çalışma yapan bir teşkilat değiliz. Sürekli halkımızla iç içeyiz. Düzenli olarak esnaf ziyaretleri, halkla buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Malesef İskilip ilçemiz Çorum’da üvey evlat muamelesi görmektedir. Ele alınan hiç bir proje, çalışma tamamlanamadı. İnşallah Milli Görüş iktidarında önceden olduğu gibi yine ilçemiz hak ettiği hizmetleri alacaktır.” (Haber Merkezi)