Çorum 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Genel Kurul sonunda mevcut Kooperatif Başkanı Hasan Eker ve yönetimi güven tazeledi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara yolu 7. km’de bulunan kooperatif yerleşkesinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısına ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yöneticileri ile çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek’in yaptığı Mali Genel Kurul’da katip üyeliklerini ise Elvan Toprak ve İsmet Uygur yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kooperatifin yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri ile gelir-gider bilançoları okunarak ibra edildi. 2019 yılı tahmini bütçenin okunmasının ardından seçimlere geçildi.
Tek liste halinde yapılan seçim sonucunda Hasan Eker Başkanlığı’ndaki kooperatifin Yönetim Kurulu Yaşar Bozok, Serdar Gümüş, Celal Kınıklı, Arap Girgin, Hasan Karagöz ve Cemil Ercan’dan oluşurken, Denetim Kurulu ise Cengiz Demiral, Yaşar Toprak ve Osman Eliaçık’tan oluştu.

Genel Kurul sonunda bir teşekkür konuşması yapan S.S. 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, üyelerine hizmet etmekten onur duyduğunu ifade ederek, kooperatif üyelerine işlerinde kazasız belasız günler temenni ederek, hayırlı bol kazanç diledi. 

Editör: Haber Merkezi