AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, İl Başkan Yardımcıları, Hastane Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Selim Asaroğlu ve doktorlarla birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi Servisi, Doğum Servisinde tedavi gören hastaları, yakınlarını ve hastane personelini ziyaret ederek moral verdi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Başkan Ahlatcı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere selamını getirdim. Herhangi bir isteğiniz, ihtiyacınız olduğunda sadece burada değil her zaman 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin iyi ve kötü gününde her daim yanında olmaya gayret gösteriyoruz ve bu ziyaretlerde hasta vatandaşlarımız ve yakınları ile sohbet ediyor, dertlerini, taleplerini dinliyoruz.” dedi.

Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğum Servisinde dünyaya yeni gözlerini açan Simay Emniyet ile Meryem&Samet Ecevit’in bebeği Ecevit’i de ziyaret etti.

Ayrıca hastanede tedavi olan AK Parti önceki dönem İl Belediye Meclis Üyesi Çetin Özdaş’ı ziyaret ederek bir istek ve arzusunun olup olmadığını soran Ahlatcı, acil şifalar temennisinde bulundu.