İHALE İLANI
ÇORUM İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
HİTİT ÜNİVERSİTESİ EROL OLÇOK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNDEN

Çorum İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine tahsisli taşınmaz üzerindeki hastane hizmet binası içerisinde -1. katta 210 m² kullanım alanı, 15 m² depo alanı olmak üzere toplam 225 m² alanın market yeri olarak 3 (üç) yıl süreli kiralama işi 06/10/2020 Salı günü saat 10.00’da 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. Maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabipliğinde ihale edilecektir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
1-İhale Konusu işin niteliği, yeri ve miktarı:
Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binası içerisinde -1.katta 210 m² kullanım alanı, 15 m² depo alanı olmak üzere toplam 225 m² alanın market yeri olarak 1 (bir) yıllık kira bedeli (Muhammen Bedeli)  270.000,00 TL (İkiyüzyetmişbin Türk Lirası) olup, kira bedeli aylık olarak peşin ödenecektir.
2- Geçici Teminat Tutarı :  
Muhammen Bedelinin %10’u (yüzde onu) olan Geçici Teminat Tutarı 27.000,00 TL (Yirmiyedibin Türk Lirası)  Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Türkiye Halk Bankası A.Ş. Çorum Şubesindeki TR030001200931200005000104 iban no.lu hesabına yatırılacaktır. Geçici teminatın banka mektubu olması durumunda banka mektubunun süresinin ihale ilan tarihi itibariyle en az 180 (yüzseksen) gün veya süresiz olması gerekmektedir.
İhale dokümanı mesai saatleri içinde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye iştirak edecek isteklilerin İdarece onaylı ihale dokümanı satın almaları zorunludur. İhale doküman bedeli 100,00 TL (Yüz Türk Lirası) olup, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Türkiye Halk Bankası A.Ş. Çorum Şubesindeki TR030001200931200005000104 iban no.lu hesabına yatırılacaktır.
3-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler:
3.1. Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon, faks no. varsa elektronik posta adresi.
3.2. İkametgâh İlmühaberi.
3.3. Gerçek kişilerin T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi veya onaylı nüfus kayıt örneği; (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir)
3.4. Tüzel kişilik adına ihaleye iştirak edeceklerin T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi veya onaylı nüfus kayıt örneklerine ilave olarak tüzel kişiliğin vergi kimlik numarasını, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, 2020 yılı içinde alınmış Oda sicil kayıt belgesi ile tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirkülerinin aslı veya noter tasdikli örneği veya İdaremizce onaylanmış sureti,
3.5. Sabıka kaydının bulunmadığına dair Savcılık Belgesi. (Gerçek kişiler için)
3.6. İmza sirküleri veya Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza beyannamesi
3.7. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
3.8. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi, iş ortaklığı  olması halinde, noter tasdikli iş ortaklığı beyannamesi, (Geçici teminat hariç, istenilen belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.)
3.9. İhale şartnamesi alındı belgesi.
3.10. İlk ilan tarihi itibarı ile SGK ve vergi borcunun bulunmadığına dair belge,
3.11. Son beş yıl içerisinde alınmış ve en az bir yıl süreyle Market İşletmecisi olarak hizmet verdiğini gösteren Resmi makamlarca onaylanmış bir belgeye sahip olacaktır.
3.12. Türkiye genelinde en az 10 (on) şubesi olduğunu gösterir belge.
3.13. İstekli Firmanın Gelir Tablolarında belirtilen son 2 (iki) cari yıl satış hasılat rakamlarının 2018 ve 2019 Yılları) Ortalamasının en az 1.500.000,00 ( Birmilyonbeşyüzbin TürkLirası) olması şartı aranacaktır (Hazine ve Maliye Bakanlığı İnternet Vergi Dairesinden alınacak belgeler veya Serbest Muhasebeci Mali Müşavir onaylı belgeler)
3.14. Teklif mektubu,
3.15. Geçici teminata ilişkin belge,
3.16. Bağlı bulunduğu meslek veya esnaf odasından ihale ile ilgili ilk ilan tarihinin veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış olan ihaleden men yasağı almadığına dair belge,
3.17. Belgelerin aslı yerine fotokopi yahut suretlerinin verilmesi halinde, bunların Noterce veya idarece onaylı olması gerekmektedir.
4- İstenilen belgeleri içeren ihale zarfları 06/10/2020 Salı günü saat 10.00’a kadar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine verilebilecektir. Belirlenen saate kadar idareye ulaşmayan İhale zarfları değerlendirmeye alınmayacaktır.
5- İdaremiz ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İlan olunur.

Editör: Haber Merkezi