EROL TAŞKAN
Boğabağı'nda yaşanan göçükte toprak altında kalan Aydın Ünal'ın sağlık durumu iyiye gediyor.

Sol bacağı kırılan ve başında çatlaklar oluşan Ünal&ın tedavisi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğiüim ve Araştırma Hasitanesi'nde devam ediyor.
Kendi tarlaları için su kuyusu kazarken yaşanan olayı anlatan Aydın Ünal, boru değiştirmek ve su gözünü temizlemek için tabana indiği sırada büyük bir gürültü duyduğunu, kaçmaya fırsat bulamadığını söyledi.

TEKRAR HAYATA DÖNDÜM
Yaşadığı olayı ve sonrasını anlatırken, tekrar hayata döndüğünü dile getiren Ünal, yaklaşık 1-1,5 metre toprağın altında kaldığını, her şeyin birden kararıp nefesinin kesildiğini anlattı. "Buradan beni çıkarmaları imkansız diye düşündüm. Vakit buraya kadarmış deyip şehadet getirdim. Tüm hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti. Sonra bayılmışım, SAğolsunlar amcam, kardeşim ve amca oğulları büyük bir çabayla benim başımı yüzeye çıkarmış. Nefes almaya başladığımda kendime geldim yaşayacak ömrümüz varmış. Tekrar hayata döndük çok şükür. Bu arada benim kurtarılmam için olağanüstü gayret eden tüm itfaiyeciler ve destek verenlere gönülden teşekkür ediyorum." diyen Ünal, tedavisi için her türlü çabayı gösteren hastane yönetimi ve çalışanlarına da teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi