Vali Mustafa Çiftçi'nin eşi Azime Çiftçi, Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Kurslarda el emeği göz nuru ürünleri inceleyen Çiftçi, kursiyerlerle sohbet edip isteklerini dinledi. 

Devletin özellikle kadınlara yönelik çok önemli politikalar geliştirdiğini ifade eden Azime Çiftçi, kadınların üretime, istihdama katılmalarını sağlamak için eğitim programlarının çok ciddi şekilde üzerinde durulduğunu belirterek, “Bu kurslar, kadınlarımızın bireysel gelişimlerine katkı sağladığı kadar, üretimi devam ettirmeleri halinde onların ekonomik yapılarını da iyileştirmektedir. Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak verilen bu kurslarla, kadınlarımız, gençlerimiz hem boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmekte hem kendilerini geliştirmekte hem de özgüven sahibi bireyler olarak toplumda kendilerine daha sağlam yer edinmektedirler. Burada verilen kurslarla özellikle ev kadınlarımız, üretimde aktif hale gelecek ve yetenekleri, becerileri oranında ekonomik yapılarına katkı sağlayacaklardır. Ben bu kurslara zaman ayıran, katılan tüm kursiyerlerimizi ve onlara bu imkânları sunan öğretmen ve yöneticilerimizi kutluyorum." dedi.

Kursiyerlere başarılar dileyen Azime Çiftçi, meslek edinmek isteyen veya kişisel gelişimlerini daha da arttırmak isteyen herkesin Halk Eğitim Merkezinin sunduğu imkânlardan mutlaka yararlanması gerektiğini sözlerine ekledi. 

Editör: Haber Merkezi