Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Sungurlulu hemşehrimiz Mustafa Masatlı, Ardahan Valiliğine atandı.


Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Van Valiliğine Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Bilecik Valiliğine İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bilal Şentürk, Ardahan Valiliğine de hemşehrimiz Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı atandı.


MUSTAFA MASATLI KİMDİR?
26 Kasım 1969'da Sungurlu’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara ve Sungurlu’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. Mülki İdare Mesleğine 1994 yılında Tokat Kaymakam Adayı olarak başladı. 8 ay süre ile İngiltere’de bulundu. Küre (Kastamonu) ve Yapraklı (Çankırı) Kaymakam Vekili olarak çalıştı. Ulaş (Sivas), Bahçesaray (Van), Demre(Antalya), Alaçam (Samsun), Gerede (Bolu), Tekirdağ Vali Yardımcılığı ve Tekirdağ İl Özel İdare Genel Sekreterliği, Kayseri Vali Yardımcılığı görevinden sonra 28 Temmuz 2015 tarihinde Bursa’nın Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı görevine başladı. İyi derecede İngilizce bilen Masatlı evli ve 2 çocuk babasıdır.