FATİH BATTAR
3.Havalimanı’nın işletmesini yapacak İGA’nın CEO’su hemşehrimiz H.Kadri Samsunlu, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı terminali, en yeşil havalimanı binası ve uluslararası mimarlık ödülleri ile taçlandırılan Hava Trafik Kontrol Kulesi ile 3.Havalimanı’nı basın mensuplarına tanıtacak.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük altyapı projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışına 20 günden az bir süre kala havalimanını inşa eden ve 25 yıl süreyle işletmesini yapacak ortak girişim grubu İGA’nın CEO’su hemşehrimiz H.Kadri Samsunlu havalimanın basın mensuplarına tanıtacak.
Çorum’dan da gazetecilerin katılacağı tanıtım toplantısı 11-12 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Hemşehrimiz H.Kadri Samsunlu, basın mensupları ile 11 Ekim Perşembe akşamı İstanbul Yeni Havalimanı yanındaki WOW Otel’de akşam yemeğinde bir araya gelecek. Ardından 12 Ekim Cuma günü ise saat 09.00’da İGA’da basın mensupları ile bir araya gelecek Samsunlu, hoş geldin konuşmasının ardından basın mensuplarına 3.Havalimanı’nı gezdirecek.