RECEP MEBET
Çorum Gazeteciler Cemiyeti yönetimi dün Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti.
Cemiyet Başkanı Şevket Erzen’in öncülüğündeki ziyarete Onursal Başkan Mehmet Yolyapar, Cemiyet Başkan Yardımcısı Bülent Özkaleli ile Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Mebet, Taner Şimşek, Mustafa Külcü, Ali Özdemir, Bilal Çevrim ve Nihat Karalar katıldı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk ile Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik’inde katıldığı ziyarette konuşanŞevket Erzen, 31 MartMahalli İdareler Seçimi’nde Çorum BelediyeBaşkanlığı görevine seçilenDr. Halil İbrahim Aşgın’ı tebrik ederek başarılar diledi.

Çorum basını hakkındaBaşkan Aşgın’a bilgiler veren Erzen, Cemiyet faaliyetlerinden de bahsetti. Yerel medyanın Çorum’untaşıyıcı gücü olduğunu vurgulayan Mehmet Yolyapar da mahalli basının desteklenerek yaşatılması gerektiğine işaret etti.

AŞGIN: ‘HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ’
Çorum Gazeteciler Cemiyeti’nin gelenekselhale getirdiği öykü, karikatürve fotoğraf yarışmalarından övgüyle söz edenBelediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kültürel ve sanatsal organizasyonlara desteklerinin süreceğini söyledi.

Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde organize edilen faaliyetleri önemsediğini anlatan Halil İbrahim Aşgın, gerçekleştirilecek
etkinlikler için her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti.

Çorum Haber Gazetesi merhum Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yolyapar adına düzenlenmesiplanlanan fotoğraf yarışması fikrine de sıcak bakan Başkan Aşgın, yeni dönemde en büyük önceliklerinin kültür ve sanat olacağının altını çizdi.

Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aşgın, Cemiyet yönetimine teşekkür etti.

BAŞKANYARDIMCILARINA‘HAYIRLI OLSUN’
Çorum Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü, İsmail Yağbat ve Turhan Candan’ı da ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’
temennisinde bulundular.