M.BURAK YALÇIN
Yakamoz Turşu Teknoloji Yenileme ile Kapasite Artırma Projesinin açılışında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 16 yıllık iktidarlarında her zaman çiftçinin ve Çorum sanayisinin yanında olduklarını söyledi.

 

‘ÇORUM TARİHİNDE İLK DEFA 18 PROJE TEKLİF EDİLDİ VE ONAYLANDI’
Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında Çorum tarihinde ilk kez 18 proje teklif edildiğini ve bunun da  onaylandığının altını çizen Milletvekili Ceylan, “Bu projelerin toplam maliyeti 18 trilyon. Onaylanan projelerin hayata geçmesi de işin daha güzel tarafı. Yakamoz fabrikamızla beraber şuan 14’üncü projemiz hayata geçmiş durumda. 2 projemizde tamamlanmak üzere. Bunlar da tamamlandığında 3 milyon TL daha  Çorum yatırımcımıza desteğimizi yapıp toplamda kırsal kalkınmanın son proje kabul kapsamındaki programı bitireceğiz” dedi.
Her zaman çiftçinin ve Çorum sanayisinin yanında olduklarını dile getiren Ceylan, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “16 yıldır Çorum’da tarımla uğraşan kardeşlerimize, kırsaldaki vatandaşlarımıza 1.3 milyar hibe teşvik verdik. Tarımda başarılı olmak için sadece üretmek yetmiyor. Üretimin yanında kaliteli ürün üreteceğiz. Rekabetçi bir fiyattan üretmek ve bunu da dünyaya satacağız.

 

‘TEK DERDİMİZ ÇORUM’
Çorum’u ekonomide tüm katmanlarıyla, renkleriyle belli bir yere çıkarmamız lazım. Tek derdimiz Çorum’un kalkınması. Tek derdimiz Çorum’a hizmet etmek. Muhalefetiyle, iktidarıyla güzel işler yapıyoruz, yapacağız da.”