M.BURAK YALÇIN

İlk ziyaretini Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorum Şubesine yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, her zaman gazilerin emrinde olduklarını söyledi.

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a başkan yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, Hitit Üniversitesi MYO Müdürü Zekeriya Işık ve ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz eşlik etti.

‘BURASI BİZİM EVİMİZ’

Ziyarette konuşma yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Gaziler Derneğinin kendileri için çok özel bir dernek olduğunu ve sık sık ziyaret ettiğini belirterek, “Burada güzel bir maneviyat var. Burası, vatan, millet için sefere çıkmış, zafer elde etmiş eli öpülesi gazilerimizin derneği. Bu nedenle bu derneğin benim yanımda özel bir yeri olmuştur. İlk ziyaretimi buraya yaptım. Haber de vermedim gelirken. Çünkü burası bizim kendi evimiz. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Gazilerin her zaman emirlerinde olduklarını dile getiren Başkan Aşgın, “31 Mart’ta bu ülkede seçimler olmuşsa ortada bir vatan olduğu içindir. Vatan olmazsa hiçbir şey olmaz. Vatanı olmayanın mezarı bile olmaz. Bu nedenle bize özgür bir vatan bırakan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Her zaman emirlerindeyim. Bize onlara hizmetkar olmak düşer” diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Muharrem Gül de Başkan Aşgın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi