AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Gülabibey Mahallesi'nde esnaf ve vatandaş ziyareti yaptı. Vatandaşla sohbet eden Milletvekili Ceylan, "Her zaman halkımızla beraberiz." dedi.

Muhtarlar Dernek Başkanı Zeki Oral'ın da yer aldığı ziyarette, sadece seçimlerde değil, yılın 365 günü vatandaşla birlikte olduklarını, AK Parti'nin siyaset anlayışında, vatandaşı sadece seçimden seçime hatırlamak olmadığını kaydetti. 

Esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talep ve isteklerini dinleyen Ceylan, "Seçimlerin sonuçlarından ve belediyemizin çalışmalarından büyük bir memnuniyet duyan hemşehrilerimiz, bu memnuniyetlerini açıkça ifade ediyor. Bizim için esas olan hemşehrilerimizin gönlünde yer edinip, onların samimiyetine layık olabilmektir. Çok şükür kapısını çaldığımız tüm işyerlerinde, elini tuttuğumuz tüm hemşehrilerimiz büyük bir samimiyet gösteriyor. AK Parti'yi kurulduğu günden bu yana iktidarda tutan, milletimizin gösterdiği teveccüh ve güvenidir. Her şart ve ortamda hemşehrilerimizle olan birlikteliğimiz devam edecektir." dedi.