RECEP MEBET
Doğa Koleji Çorum Genel Koordinatörü Şule Toksoy dün gazetemizi ziyaret etti.

Halkla İlişkiler Temsilcileri Simge Demigan ve Şahin Cihan Kaçmaz’ın da katıldığı ziyarette konuşan Şule Toksoy, eğitim alanındaki 28 yıllık tecrübesiyle Doğa Koleji’nde görev almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Çorum sevdalısı bir eğitimci ve profesyonel yönetici olarak ilk günkü heyecanla kolları sıvadığını anlatan Toksoy, Av. Haydar Etli’nin kurucusu olduğu Doğa Koleji’nin güçlü kadrosu ile eğitim-öğretimde önemli başarılara imza attığını kaydetti.

Öğrenciler için tüm ayrıntıların düşünüldüğü Doğa Okulları Çorum Kampüsü’nün benzersiz bir eğitim ortamı teşkil ettiğini vurgulayan Toksoy, “Herşey Çorum için ve çocuklarımız için” dedi.

Toksoy, “Doğa Koleji, dünya standartlarında eğitim sunmaya, gelişime ve geliştirmeye katkı sağlarken, ‘yeni nesil eğitim’ felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştiriyor” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren arkadaşımız Recep Mebet ise, Çorum eğitim camiasının sevilen simalarından Toksoy’u tebrik ederek yeni görevinde başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi