M.BURAK YALÇIN

Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurulunu önceki gün gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut başkan Hıdır Balaban güven tazeledi.

Kooperatif binasında gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını Adnan Tığlı yaparken, divan üyeliklerine ise Abdullah Çeten ile Kemal Ayçam seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın ardından Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin yıllık faaliyet raporu okundu.

Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut başkan Hıdır Balaban yeniden Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığına seçildi.

Kurulda konuşma yapan Hıdır Balaban Sanayi Sitesinin çalışmalarında emeği geçen Çorum Belediyesi eski Başkanı Muzaffer Külcü ve Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

Balaban, çok kısa zaman içerisinde de sanayinin farklı yerlerine mobese ve giriş çıkışlara totemli plaka okuyucu kameralar yerleşeceğini, bunların da ihalelerinin yapıldığını söyledi.

Balaban’ın yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: “Turan Çalıkuşu, İlhan Baş, Özgür Kabasakal, Cengiz Metin, Elvan Zorlu”

Editör: Haber Merkezi